Digitalni logopedski set

DIGITALNI LOGOPEDSKI SET – PRIMJENA 2 

 


djevojcica sa slusalicama


OVDJE PREUZMITE NOVE UPUTE O LOGOPEDSKOM SETU

►► NOVI OPIS LOGOPEDSKOG SETA – 2017 

dls-opis

►► DIGITALNI LOGOPEDSKI SET – PRIMJENA 2 
        (DOPUNJENO IZDANJE)

DLS PRIMJENA 2


►►► OPTIMALE SLOVENSKIH GLASOVA NA DIGITALNOM LOGOPEDSKOM SET

Od 1.10.2015. godine za Sloveniju isporučujemo digitalni logopedski set s optimalama slovenskih glasova. Nabava digitalnog logopedskog seta u Sloveniji je pojednostavljena: po uplati logoped može osobno preuzeti logopedski set prilikom edukacije u Zagrebu ili ga može dobiti poštom na svoju adresu u Sloveniji.


Digitalni logopedski set postao je tijekom proteklih 10 godina standardni dio opreme svakog logopeda i audio-rehabilitatora.

Digitalni logopedski set jednostavan je za rukovanje. U setu je već unaprijed pripremljeno i pohranjeno 50 gotovih programa koji se jednostavno i brzo mogu aktivirati. Set nije ograničen niti vezan uz neku određenu metodu rehabilitacije i može se koristiti u većini rehabilitacijskih postupaka i uz bilo koju metodu ili način rehabilitacije. Zahvaljujući raznolikim mogućnostima filtriranja i dinamičkom procesiranju zvuka izuzetno je pogodan u rehabilitaciji različitih govornih poremećaja kao i u rehabilitaciji govora i slušanja kod djece s oštećenjem sluha (i kohlearnim implantom).

Digitalni logopedski set je kompjuteriziran uređaj, ima dva računalna procesora za obradu zvuka (dodatno računalo nije potrebno).

Procesor zvuka sadrži slijedeće komponente:

  • dvije vrste digitalnih filatra: grafički (tercni) i parametarski equaliser,
  • dinamički equaliser (0 – 60 dB), selektivno može pojačati ili gušiti samo odabrane frekvencije s brzinom reakcije do 1 ms (radi brže od ljudskog uha),
  • dinamički procesor zvuka (limiter, kompresor i expander) s brzinom reakcije do 1 ms,
  • digitalni delay (0 – 300 ms), može raditi u kombinaciji s bilo kojim programom,
  • real time analyser (61 – kanalni prikaz spektra u realnom vremenu),
  • fonometar (mjeri stvarnu glasnoću zvuka u rasponu 40 do 120 dB SPL).

Ako želite više informacija ili nabaviti logopedski set – kontaktirajte nas!

 

TRI MODELA

STACIONARNI LOGOPEDSKI SET: smješten je u većem prenosivom koferu, može se zatvoriti, pogodan za rad na jednom mjestu (ambulanta ili logopedski kabinet), čvrsta izvedba. Težina 12 kg.

STACIONARNI LOGOPEDSKI SET

PRENOSIVI LOGOPEDSKI SET: smješten je u prenosivom koferu, može se zatvoriti, pogodan za terenski rad, manji je i lakši od drugog modela. Težina 8,5 kg.

set prenosivi

KLINIČKI  LOGOPEDSKI SET: ovaj logopedski set u kompletu sadrži i dodatni kalibrirani mjerni mikrofon (fonometar). Mjerni mikrofon daje dodatne mogućnosti u radu s disfonijama, oštećenjima sluha ili Parkinsonovom bolešću. Može se kombinirati s prenosivim ili stacionarnim logopedskim setom. Težina je 8,5 ili 12 kg, ovisno o modelu.

logoset_klinicki

Ako želite više informacija ili nabaviti logopedski set – kontaktirajte nas!

 

 

Translate »