Intervju u časopisu LIDER

Tara centar d.o.o. uspješno posluje od 2003. godine. Tijekom prvih pet godina postojanja postali smo prepoznatljivi svim logopedima i defektolozima, ne samo u Hrvatskoj već i u susjednim zemljama. Naša je djelatnost usmjerena na prodaju i proizvodnju opreme i pomagala koje koriste logopedi, audio-rehabilitatori i defektolozi (ili njihovi klijenti: osobe s teškoćama govora i slušanja te sve druge osobe s posebnim potrebama).

Proizvodi tvrtke Tara centar d.o.o. su tehnološke i inovacije, dijagnostički instrumenti i terapijske metode nastale tijekom 30-godišnjeg rada prof. dr. sc. Mladena Hedjevera, redovitog profesora u trajnom zvanju Sveučilišta u Zagrebu.

Naš je cilj pružiti stručnjacima i roditeljima terapijske tehnike i metode koje će pomoći djeci i odraslima kod različitih teškoća govorno-jezične komunikacije.

Našu opremu koristi više od 250 različitih institucija i logopeda iz privatne prakse (pogledati reference) u Austriji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Makedoniji, Sloveniji i Srbiji. Među korisnicima su i najpoznatije poliklinike, zavodi, centri za rehabilitaciju i klinički bolnički centri. Uz svu opremu prema potrebi je osigurana i edukacija koju izvodi prof. dr. sc. Mladen Hedjever.